Guggenheimzombin paluu osa 666.

Vuodesta 2011 tätä on vatuloitu. On selvitetty, on äänestetty, on vastustettu jyrkästi mutta niin vaan tämä zombi jatkaa laahustamistaan kohti mehevää makupalaa joka on Helsinkiläisen veronmaksajan kukkaro. Guggenheimia on vatuloitu jo niin pitkään että se alkaa olemaan poliittisen satiirin ns. running gag eli toistuva vitsi.

 

Jos ette ole jo tähän mennessä sitä ymmärtäneet niin minä vastustan Guggenheimin rakentamista verovaroin. Jos Guggenheim-säätiö löytää rahat yksityiseltä sektorilta niin knock your socks off. Antaa palaa. Näin yksinkertaista se  on.

 

Toinen mihin olen aivan totaalisen kyllästynyt on vanhat puolueet ja vanhentunut edustuksellinen demokratia. Jo pienenkin medialukutaidon omaava henkilö ymmärtää että guggenheimista käytävä vääntö alkaa ärsyttämään ihmisiä kuin myös minua. Siksi liityin piraattipuolueeseen.

 

Piraateilla on tarjolla vaihtoehto.

 

Toivon hartaasti että 30.11.2016 tämä veivaaminen saadaan vihdoinkin maaliin. Oli päätös sitten myönteinen tai kielteinen niin ei enää. Tämä on jo demokratian halventamista. Toivon myös että 9.4.2017 saadaan uudet ja suoraviivaisemmat pelaajat kentälle.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu