JaSo Hämmestelyä,kummastelua ja kritiikkiä byrokratiasta. Tiukkaa asiaa vapaudesta.

Vanhan vallan suhmurointi ja Guggenheim

Mä en normaalisti politiikasta suutu. Saatan hermostua mutta en tee silti äkkipikaisia päätöksiä/kannanottoja mut nyt vituttaa sen verran että täältä pesee:

1) Guggenheimille on kansan osalta sanottu jo monta kertaa ei kyselyn ja äänestämisen avulla. Jos Helsingin kaupungin päättäjät kuten esim. Vihreät - De Gröna , Kokoomus , RKP yms. vanhan edustuksellisen demokratian tunkkaisia arvoja edustavat puolueet runttaavat tämän läpi niin se on kuin keskisormi Helsingin asukkaille päin naamaa.

2) Jos rahoittajina on valtion omistamia yhtiöitä niin silloin valtio osallistuu rahoitukseen! Sipilä, Orpo ja takinkäännön epävirallisen suomenennätyksen omistava Soini valehteli!

Juuri tämän takia liityin Piraattipuolueeseen. Vanhat puolueet eivät edusta kansaa aidoimmillaan vaan suhmuroivia businessmiehiä ja omia etujaan edustuksellisen demokratian avulla. Jos äänestämäni edustaja olisi kaupunginvaltuustossa ja runttaisi tämän läpi niin ottaisin ääneni samantien pois!

Tarvitaan muutosta ja tätä piraattipuolue edustaa mm. ajamalla kansalaisille suurempia vaikutusmahdollisuuksia päätöksentekoon. Mutta minkäs sille mahtaa. Ihmiset ovat nämä vanhat puolueet äänestäneet valtaan. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa otetaan Islannista oppia ja laitetaan vanhat puolueet vaihtoon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat